Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fort Silvan – o oază de relaxare în mijlocul unei podgorii de vis
Florin Răchitan  - Joi, 20 Octombrie 2016

Cineva care ajunge între dealurile Măgurii Şimleului, la vreo 80 km de Satu Mare, şi zăreşte podgoria de pe pantele însorite ale Camărului, cu pensiunea Kemsilvanum şi crama aferentă,  poate cu uşurinţă să creadă că a nimerit undeva într-o fermecătoare regiune provensală şi cu siguranţă nu se va grăbi să plece de acolo.

Destinaţia perfectă pentru cei care doresc să scape de agitaţia urbană şi să evadeze în mijlocul naturii, Pensiunea Kemsilvanum, înconjurată de o uriaşă plantație de viţă de vie, este mare și încăpătoare, având 10 camere duble, toate cu baie proprie, 2 apartamente spațioase, sală de protocol, sală de evenimente pentru maxim 200 persoane, bucătărie modernă, cramă proprie, vinotecă și parcare pentru clienți. Preţurile sunt foarte prietenoase, pentru informaţii despre tarife accesaţi site-ul pensiunii. 










Zona este ideală pentru odihnă și recreere, atât pentru turiști cât și pentru evenimente cum ar fi nuntă, botez, zi de naștere sau team building pentru angajații companiilor.

Pentru grupurile care-şi exprimă interesul pentru asemenea activităţi, se organizează plimbări pe jos sau cu trăsura, prin vie și în pădurea din vecinătate, partide de vânătoare, de pescuit, preparare de bogracs, fript de slănină etc.

Ferestrele pensiunii se deschid spre o privelişte care taie respiraţia, o vie plantată la liziera pădurii şi o cramă cu arhitectură unică, construită ca o fortăreaţă a viticulturii din această parte a Transilvaniei.

Pe terasa cramei, dar şi în tuneluri, între butoaie, se organizează degustări de vinuri din soiurile plantate în podgorie, precum Fetească Regală, Riesling Italian, Muscat Ottonel, Traminer, Merlot, Pinot Noir, Fetească Neagră sau Cadarcă.










Rezervări la pensiune se pot face la nr. tel. 0766-619.565, iar programări pentru degustări de vinuri la cramă se fac la nr. tel. 0788-754.523.

Tags: fort silvan  pensiune  kemsilvanum  crama  degustari  vinuri  camar  salaj  
4699 vizite
Distribuie pe